AKTIVITETE

Aktivitetet e organizuara  nga shkolla  jone per

Vitin shollor 2014-2015

 


Festa e pavarsise  28 nentori  , pjesmarres Nxenes  dhe mesues 

Festat e  fiundvitit  , pjesmarres nxenes dhe mesues kujdestare 

60- vjetori i shkolles  " Karl Gega "  pjesmarres  nga Ministria  e Mireqenjes Sociale  Rinise dhe sporteve, Drejtoria Arsimore ,  Ishmesues dhe drejtues , ishnxenes  te shkolles tone.  Mikprites , Drejtues , Mesues dhe Nxenes te shkolles  te  Mesme te  Ndertimit.

 


Ne  Pritje  per te  festuar 

7 - Marsi  

8 - Marsi